Bemutatkozás

01

Az ötlet

“Először csak hobbyként indult ez az egész nekem, komolyabb terveim nem voltak vele, aztán mikor már sok művem lett, felnéztem a puzzlékra amiket csináltam addig, és beugrott egy olyan ötlet, hogy mi lenne ha kiállítást, múzeumot csinálnék belőlük, hátha másoknak is tetszene és kedvet kapnának ehez a remek kikapcsolódáshoz.” Czimmermann Balázs
02

A lehetőség

Minden doboz egy új kihívás, hogy alkossunk valami különlegeset.
03

Egyedi 3D puzzle

“Olyan 3 dimenziós puzzlékat csinálok itthon, amit már nem gyártanak. 2005 óta megszűnt a cég, és az általuk legyártott puzzlékat gyűjtöm jelenleg. Kb. 300 db fűződik a nevükhöz és az áruk se olcsó pont ezért. Tervem, hogy minden legyártott puzzléból 1 db-ot beszerzek és kiállítást csinálok belőlük.”
04

Ismeretterjesztés

“A világ különböző nevezetességei ezek és gyanítom, hogy ezeket megnézni, felkeresni élőben a mai átlagfizetésből lehetetlen. Én ezek makettjeivel elhozom az embereknek, gyerkőcöknek kicsinyített formában”
05

Verseny

“Első nekifutásra elvittem 4 db puzzlét egy Celldömölkön tartott versenyre és kiállításra: Capitólium, Vatikán, Seaside Lighthouse, Neuschwanstein kastély. 2 napos volt az esemény és elsőre 3. helyezést értem el a kastéllyal.”

PUZZLE Múzeum
A kirakós játék ami oktat, szórakoztat és türelemre tanít.

Székhely, postacím:

Czimmermann Balázs e.v.
8248 Nemesvámos,
Kossuth u. 14.

© Czimmermann Balázs e.v. Minden tartalom jogvédett.
A honlapot készítette: szisszi.hu.